Candidatura d'Unitat Popular

Sant Boi de Llobregat

Notícies de Sant Boi de Llobregat

“Gent que lluiti és el que cal”, sota aquest paraigua –poema de Miquel Martí i Pol–  es presenta la Candidatura d’Unitat Popular a Sant Boi.

Davant de la present convocatòria d’eleccions municipals al mes de maig des de l’assemblea local de la Cup de Sant Boi volem aclarir un seguit de coses. Entre elles volem aclarir un conjunt de informacions falses i mal intencionades que darrerament circulen per la xarxa, comentaris anònims als blogs d’altres organitzacions polítiques etc.
Avui a les 19.00 davant de tots els ajuntaments: Desobeïm pel Referèndum, per la Independència i pels Països Catalans!
La CUP, el Procés Constituent, ARRAN i l'Espurna són els primers col·lectius que s'afegeixen a Gent de Sant Boi, una candidatura ciutadana que compta amb la col·laboració de militants d'altres col·lectius i d'altres persones a títol individual unides per guanyar Sant Boi.
Des de la CUP i l’esquerra independentista fem una crida a la mobilització del poble català a fi de garantir la celebració de la consulta del 9 de Novembre i a votar un doble si amb l’objectiu de crear una república catalana independent i d’obrir un procés constituent que trenqui amb l’actual model polític i econòmic, construint un nou estat més just, amb l’hegemonia de les classes populars que permeti garantir el desenvolupament de la nació catalana i la pervivència de la seva llengua i cultura i que ens permeti avançar cap al socialisme.
El 25 de Maig, l'Assemblea del Multirefrèndum de Sant Boi instal·la meses a Plaça Catalunya, al Carrer Pau Casals de la Ciutat Cooperativa i a la Rambla Rafael casanoves, de 9 del matí a 8 de la nit.
Multireferèndum 2014 és una convocatòria, de la gent per a la gent, per debatre i decidir sobre qüestions bloquejades en les institucions polítiques.
El govern local aprova mocions de conformitat amb les demandes de la PAH mentre envia la Guàrdia Urbana a identificar als solidaris i manté 10 pisos buits a la zona del Llor des de fa més de dos anys.
Ahir unes 150 persones van reivindicar la fi del capitalisme i els privilegis de classe, l'assemblea d'aturades,pah i l'esquerra independentista del baix van convocar una manifestació matutina a Sant Boi que va ser un gran pas, que se'ns dubte marcarà el camí a seguir per a defensar els drets de la classe treballadora catalana.
Visca la terra lliure i socialista!
Des de l'assemblea de la CUP de Sant Boi ens sumem a la campanya contra l'enderrocament de l'Ateneu Santboià, d'aquesta forma anunciem la nostra adhesió a la campanya #SalvemAteneu. Nosaltres ens manifestem totalment contraris a la gestió clientelista i mercantilista dels espais culturals i de les entitats que té l'equip de govern format per PSC-ICV-EuiA.
Amb l'objectiu de no quedar-nos només en la crítica al govern etern al qual ens tenen sotmesos aquestes dos formacions us tornem a presentar la proposta de gestió de l'Ateneu Santboià que ja vàrem presentar a les eleccions municipals del 2011.

Pàgines